Introductie

Binnen Allsecur zijn we pas tevreden als we het wow-effect creëren bij de klant. Ben jij een veelzijdige IT professional die ons hierbij kan helpen, niet in hokjes denkt en niet bang is om nieuwe uitdagingen, ook buiten je eigen comfortzone, op te pakken? Dan willen we hier graag met je verder over praten.


Organisatie

Allsecur is nu bijna 9 jaar actief als autoverzekeraar in Nederland en we zijn trots op het bereikte resultaat tot nu toe. We willen ons positioneren als de beste autoverzekeraar van Nederland door goed te luisteren naar onze klanten en deze klantinzichten snel en adequaat te vertalen in relevante producten die de verwachting van onze klant overtreffen. Onze organisatie bestaat op dit moment uit circa 130 enthousiaste medewerkers die graag bij ons willen werken en iedere dag opnieuw met veel passie hun werk doen. Iedere dag beter is ons motto.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de releases en je coördineert het releaseproces. Hieronder valt onder meer het opstellen van de releaseplanning, coördinatie van het testproces en het organiseren van de benodigde mensen en middelen. Daarnaast signaleer je verbetermogelijkheden op het gebied van IT architectuur en procesinrichting. verder zal jij je bezighouden met:

Taken en verantwoordelijkheden

 • Proactief lever je voorstellen aan om de kwantiteit en de kwaliteit van het team te verbeteren;
 • Je ondersteunt je collega’s in het team met je analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt nauw samen met de collega’s binnen IT en de business;
 • Je draagt aan de kwalitatieve verdieping van Business Analyse binnen Allsecur door als sparringpartner behoeften in kaart te brengen en passende oplossingen aan te bieden;
 • Je vertaalt de business behoefte naar adequate IT specificaties op basis waarvan interne systemen en of cloud oplossingen kunnen worden aangepast of geïmplementeerd. We gebruiken hierbij moderne (agile) ontwikkel methodes om een snelle time to market te kunnen bewerkstelligen;
 • Je rapporteert aan de Manager IT.

Functie eisen

Je bezit een gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme. Je staat open voor verandering en wil graag dingen leren. Daarnaast beschik je over:

 • HBO / WO afgestudeerd;
 • Sterke analytische vaardigheden;
 • Grote zelfstandigheid;
 • Kennis van Scrum en test- en releasemanagement;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pre;
 • Gedreven persoonlijkheid die graag wil werken in een jonge organisatie met ambitie;
 • Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Aanbod

IT binnen Allsecur bevindt zich op het snijvlak tussen Business en IT. Vanuit ons kleine team (van nu 9 mensen) sturen wij verschillende externe partijen aan in binnen en buitenland bij het uitvoeren van onze projecten en operationele activiteiten. We bieden een zeer afwisselende werkomgeving waarin met verschillende culturen samengewerkt moet worden. IT is binnen Allsecur de drijvende kracht voor innovatie en speelt een cruciale rol in de gehele bedrijfsvoering.

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie binnen een IT minded omgeving. We hebben een hekel aan het in hokjes denken, onnodige hiërarchie en bureaucratie. We geven onze medewerkers daarom veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om hun werk en invulling van hun functie vorm te geven. Dit wordt ondersteund door onze Agile (Scrum) werkwijze.

Wij bieden je daarnaast een afwisselende baan in een moderne werkomgeving op de Coolsingel in Rotterdam. Een goed salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand horen daarbij.

Inlichtingen

Ben je na het lezen van dit profiel enthousiast geworden en voldoe je aan de eisen, aarzel dan niet en reageer snel!