Organisatie

Allianz Nederland Groep N.V. (Allianz NL) is een onderdeel van Allianz Group; een van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 83 miljoen klanten. Een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen circa 148.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz als topverzekeraar in drie segmenten, namelijk levens-, schadeverzekeringen en vermogensbeheer. In de schademarkt is Allianz Nederland een belangrijke speler met sterke posities in zakelijke verzekeringen en autoverzekeringen. In de levenmarkt is Allianz Nederland aanbieder van pensioenverzekeringen, oplossingen voor vermogensvorming en risicobescherming. Op het gebied van vermogensbeheer is Allianz Nederland al vele jaren succesvol met diverse beleggingsfondsen die over de hele linie uitstekende prestaties laten zien.


Functie

Wij zoeken per november 2017 een enthousiaste en gedreven 3e jaars student met een eventgerichte opleiding (zoals HBO Leisure Management / Vrijetijdsmanagement, HBO Hospitality & Evenement Management of MBO Evenementen & Hotelmanagement) voor een meewerkstage van ongeveer 5 maanden, passend binnen de stageperiode van de opleiding.

 

Je komt te werken op de afdeling Events van Allianz Nederland Groep. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle events die Allianz organiseert voor haar BtB relaties en voor haar medewerkers in opdracht van het management. Binnen deze afdeling ga je de Event Marketeer ondersteunen.

Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling Events. Je wordt begeleid door de Event Marketeer en je krijgt diverse werkzaamheden betreffende het organiseren van een evenement gedelegeerd. Je ondersteunt bij de ontwikkeling en uitvoering van interne en externe evenementen (eventueel ook buiten kantoortijden). Het betreft o.a. events zoals een Allianz Congres, Town-halls etc. Werkzaamheden bestaan o.a. uit selectie van genodigden, uitnodigingstraject, draaiboek en gastenlijsten voorbereiden. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en creativiteit zijn van belang.

Uiteraard krijg je daarnaast voldoende tijd en gelegenheid om aan je opdrachten vanuit je opleiding te werken.
 

Functie eisen

Ben jij een proactieve 3e jaars student met een passie voor het organiseren van evenementen en beschik je aantoonbaar over de volgende competenties:

· enthousiast
· representatief
· accuraat
· communicatief vaardig (zowel schriftelijk als mondeling)
· administratief sterk
· kwaliteit gericht
· affiniteit met Excel