Introductie

Binnen de afdeling Commercial Lines vindt de schadebehandeling plaats van vooral zakelijke schades. Binnen de afdeling worden alle zakelijke schades behandeld op het gebied van brand, , transport, aansprakelijkheid en techniek.

We zijn op zoek naar een talentvolle, enthousiaste collega met een duidelijke passie voor het vak en die een aantoonbare affiniteit heeft met brandschades.


Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Functie

Je maakt onderdeel uit van het Team Commercial Lines. Samen met ongeveer 25 35 professionals streef je ernaar de beste te zijn in je vakgebied. Je wordt gedreven om het verschil te willen maken voor je klanten. Ook vindt je het leuk om complexe zaken uit te zoeken en je wilt je graag ontwikkelen tot echte specialist op zakelijke inventaris/goederen-, opstal- en bedrijfsschades. Dit betekent dat je bereid bent om voortdurend te investeren in het vernieuwen van je kennis. Daarnaast wil je graag bijdragen aan het team met je ervaring in projectmatig werken. Je staat verder bekend als iemand die makkelijk verantwoordelijkheid neemt en een zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken.

Andere taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Zelfstandig behandelen, beoordelen en regelen van zakelijk inventaris/goederen-, opstal- en bedrijfsschades;
 • (pro-)Actief bewaken en beheersen van de schadereserve;
 • Projectmatige taken oppakken;.
 • Procesmatig en inhoudelijk bewaken van de workload, schadelastontwikkeling en schade frequentie;
 • Actief bijdragen aan een continue verbetering van de afdeling op basis van feedback die je ophaalt bij onze klanten.

Functie eisen

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur Iin het bezit van WFT zakelijk;
 • Bij voorkeur met relevante ervaring op het gebied van de behandeling van brandschades (inventaris/goederen-, opstal- en bedrijfsschade);
 • Kennis van, en ervaring met beursschades is een pré.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die over de volgende competenties beschikt:

 • Samenwerkend leiderschap: je zoekt uit eigen beweging de samenwerking en verbinding met collega’s en externe partners op. Je neemt makkelijk initiatief en voelt je verantwoordelijk voor meer dan je eigen werk.
 • Uitblinken: je verleent goede en snelle service en speelt op een creatieve en effectieve manier in op de wensen van de klant. Je kunt uitstekend zaken analyseren/ doorgronden en je weet goede oplossingen te bedenken voor complexe problemen. Dit zorgt er voor dat je keer op keer in staat bent de verwachtingen van klanten en adviseurs te overtreffen.
 • Ondernemerschap: Je bent niet bang om in het belang van de klant buiten de gebaande paden te denken om te komen tot de meest optimale oplossingen.
 • Vertrouwen: je wijze van handelen straalt vertrouwen uit, je hebt een goede kennis van de materie en je bent in staat om op dit op duidelijke en heldere wijze over te brengen. Je vertelt je klanten altijd waar het op staat, hoe lastig soms ook. Een gemaakte afspraak stáát bij jou.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren via onderstaande button!