Over Allianz als werkgever

De keuze voor je eerste of volgende werkgever is heel belangrijk. Je wilt tenslotte graag goed aan de slag! Allianz kan jou een prima werkomgeving bieden. We vertellen je hier over de mogelijkheden bij Allianz en alle voordelen van het werken bij een wereldspeler op verzekeringsgebied.

Wereldwijd één van de grootste financiële dienstverleners

Allianz is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen zo’n 142.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz. Allianz biedt zijn diensten en producten aan vanuit de disciplines schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en vermogensbeheer en houdt het hoofdkantoor in Rotterdam.

Een carrière bij Allianz biedt je veel voordelen

Allianz hecht veel waarde aan flexibiliteit en daadkracht. We koesteren onze positie als middelgrote werkgever (circa 1100 medewerkers) in Nederland. Tegelijkertijd zijn we een topspeler bij het verzekeren van grote (nationale en internationale) risico’s. We kunnen daardoor interessante projecten aannemen en er zijn volop mogelijkheden om jouw ambities waar te maken. Wat ons betreft ideaal!

Grote diversiteit aan functies

Bij Allianz kun je je breed ontwikkelen, maar ook uitgroeien tot een echte specialist. De keus is aan jou! Er is een grote diversiteit aan functies en er zijn internationale carrièremogelijkheden. We hebben voortdurend behoefte aan medewerkers met een juridische, (bedrijfs)economische, financiële of commerciële (opleidings)achtergrond.

Meer weten?

Lees op de onze website meer over de volgende onderwerpen: